Sidor

torsdag 14 december 2017

V 51 och information om skolstarten i januari 2018





Vi mentorer tycker att ni elever har utvecklats den här terminen, inte bara kunskapsmässigt utan även mognadsmässigt. Det visade ni bland annat under Nobelföreläsningen förre veckan och luciaföreställningen i onsdags. De flesta av er kommer förberedda inför lektioner och prov. I enskilda betygssamtal med er säger vissa elever att de själva kan se sina förbättringsområden. Samtala gärna i familjen och detta!


Under de muntliga nationella proven sa lärare, som vanligtvis inte undervisar er, att ni är väldigt trevliga och fina mot varandra. Detta om något gör oss väldigt stolta.


Ha nu ett riktigt skönt lov!


Stefan, Anna och Annika


Goda råd inför lovet 😉 Se till att röra på er lite varje dag, läs böcker, gå upp i vettig tid och ät inte så mycket socker!






Måndag 18 dec
09:00 samling i klassrummen. Samarbetsövningar och diskussioner. Vi slutar kl. 14:00
Tisdag 19 dec
09:00 - samling vid Vällingby tunnelbana, vid simhallen. Vi ska åka till Naturhistoriska museet. Det är dyrt att handla lunch där så ta gärna med matsäck. Vi kommer tillbaka till skolan vid 14-tiden.
Onsdat 20 dec
09:00 - samling i klassrummen, städa ur skåp, byta skåp, göra fint i skåpkorridoren och i klassrummen.
10:30 - basketmatch - alla tar med sig ombyte.
12:00 - lunch
Torsdag 21 dec
09:45 - samling i klassrummet för att ta av sig mössor, keps och jackor. Er sista julavslutning någonsin på Grimstaskolan!
I mån av tid gör vi någon lek då lunchen serveras kl. 11.30.
Utdelning av betyg!
 Sist men inte minst önskar vi er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År! // Annika, Anna och Stefan
Fredag 22 dec
Jullov
Övrigt
Ni börjar onsdag den 10 januari vecka 2 och går enligt schemat. På torsdag den 11 januari går ni fram till lunch då lärarna har studiedag på eftermiddagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar