Sidor

måndag 13 mars 2017

PRAO dag 1 8B

Hej! Hoppas första dagen har gått bra. Beskriv med några korta ord hur ni blev bemötta då ni kom till er praoplats. Skriv i kommentarsfältet.

9 kommentarer:

  1. Allt gick bra, de visste vem vi var och välkomnade oss

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Det gick väldigt bra, våran handledare träffade oss på arbetsplatsen och introducerade tydligt om våran uppgifter som vi skulle göra. Dagen var spännande med många olika utmaningar, men det var fysiskt överansträngande

    SvaraRadera
  4. De välkomnade mig på ett trevligt sätt och sedan gav dem mig uppgiften med tydliga instruktioner, det gick jätte bra!!!
    Nour El-Agha

    SvaraRadera
  5. allt gick bra de var jätte snälla min handledare sa till mig vad jag skulle jobba med. o när jag var klart med nånting så frågade jag ellr kollade jag om jag kunde göra nåt mer så... Aa allt gick bra

    SvaraRadera
  6. Det gick bra, de gav oss kläder och visade hur vi skulle göra. Dock var det extremt utmattande och tror ej att jag kommer klara av 4 dagar till... Kom hem med extrem huvudvärk och ont i ryggen och benen.

    /Linus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kommer lätt att fixa det L
      Linus

      Radera
  7. Allt gick bra, de introducerade oss till deras kollegor. och det var en relativt bra arbetsdag

    /Amar

    SvaraRadera
  8. Jag kom dit och gick och hämtade ett passerkort. Jag ska vara på olika avdelningar hela veckan. Idag var jag på finance och sorterade papper. Det gick bra.

    //Alex H

    SvaraRadera